Kako je nastao outsourcing?

 

 

 

Prijavnica za konferenciju OUTSORCING DAY 2015:

 

Prijava za Outsourcing Day
 

Kako "rudariti" po procesima?

Upravljanje poslovnim procesima (BPM) je obično top-down pristup. Počinjete projektiranje modela vaših procesa odozgora tj. onako kako bi oni trebali izgledati.

Nakon toga konfigurirate sustav za upravljanje i kontrolu procesa.Sam sustav tada koordinira rad između svojih zaposlenika i drugih resursa u vašoj organizaciji.

Process mining (Rudarenje procesima) sustav analizira vaš proces bottom-up pristupom. Ne morate imati model vašeg procesa da bi ga analizirali - Proces mining softver koristi povijesne podatke u vašim IT sustavima (ERP, BI, CRM, WMS...).

IT sustav već bilježi sve korake vašeg procesa prilikom izvršenja. Uz Process mining alat, vi dobijete model procesa iz tih podataka i na taj način, vaš pravi proces i stvarna poslovna pravila, mogu biti otkrivena automatski.

 

Koristite li već outsourcing ili tek razmišljate o njegovom uvođenju? Outsourcing je prepuštanje sporednih funkcija u poduzeću vanjskim partnerima.

Davnih 90-tih godina poznati su ekonomski gurui poput Toma Petersa i Petera Druckera izazvali poslovnu javnost da „rade ono što rade najbolje, a ostatak outsourcaju“. Već u prvom desetljeću 21. stoljeća bilježi se rast outsourcinga. Tada je pojam outsourcinga bila relativno nova pojava, ali sam koncept je sve samo ne nov. Temelji modernog outsourcinga potječu od mislilaca kao što su: Adam Smith, Ronald Coase, Robert Solow, John Nash i Oliver Williamson. Mudrosti ekonomista i akademika o outsourcingu stare su gotovo dvije stotine godina, ali vrijede i danas. Iako su to bili tek počeci modernog outsourcinga, služili su kao podloga u teoriji i praksi.

Kako je nastao outsourcing i mogu li nam vanjski partneri pomoći da radimo ono u čemu smo najbolji, saznajte na jedinstvenom događaju godine, konferenciji „Outsourcing Day 2015“, koja će se održati 22.10.2015. u hotelu Antunović u Zagrebu.

 

Pozivamo Vas da se prijavite već danas na link: http://www.outsourcing-day.com/prijavnica.

 

Vidimo se!

 

 

 

 

 

Prijava na Newsletter

Prijavite se na SCM newsletter. Svi korisnici Logiko mailing liste imaju pravo na popust
captcha 

O nama

Logiko d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovnim edukacijama, konferencijama, kreativnim radionicama i team buildingom.

Prijava korisnika

Kontakt

Za sve informacije dostupni smo:
 info(@) logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
Prisutni smo na društvenim mrežama: